Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Beste ouders

Uw dochter inschrijven in Kerlinga voor het scoutsjaar 2017-2018, kan door het volgende te doen:

1. Stuur een email naar groepskerlinga@gmail.com, waarin u de volgende gegevens vermeldt:
  • Naam
  • Geboortedatum
  • Adres  (eventueel 2 adressen bij gescheiden ouders, zodanig dat we de correspondentie naar beide adressen kunnen sturen. U kunt ook een tweede emailadres vermelden)
  • Gsm-nummer en/of telefoonnummer (het is handig een gsm-nummer ter onzer beschikking te hebben, zodat we altijd iemand kunnen bereiken als er iets is)
  • De tak waarvoor u haar inschrijft (kapoenen, kabouters, jonggidsen of gidsen)
  1. Stort 45 euro op het rekeningnummer BE34 7380 2231 6890, met vermelding van de naam van de in te schrijven Kerlingees. Dit bedrag dient voornamelijk voor de verzekering van uw dochter gedurende het hele scoutsjaar en de kampperiode.

Alvast heel erg bedankt voor jullie vertrouwen in onze meisjesscouts. Wij zijn enorm geëngageerd om er opnieuw een spetterend scoutsjaar van te maken met als afsluiter een reeks onvergetelijke kampen!

Aarzel bij verdere vragen niet ons te contacteren via groepskerlinga@gmail.com of bel ons gerust op!

Een stevige linker vanwege het Kerlinga-groepsleidingteam,

Livia: 0476/ 24 21 73

Julie: 0474/ 66 63 75